Кайнаш, Алла Петрівна2020-01-222020-01-222012978-966-184-175-7ББК 65.421.51https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6696Монографія присвячена вивченню можливості і доцільності використання овочевих мас у технології варених ковбас і паштетних виробів та їх товарознавчій оцінці. У монографії викладено теоретичні та практичні особливості технології виробництва ковбасних виробів з овочами. Доведено переваги використання саме таких технологій, розроблено раціональні режими введення овочевих добавок, досліджено вплив на режими зберігання і терміну придатності, проведені медико-біологічні дослідження та товарознавча оцінки нових видів продуктів.технології, ковбасні вироби, рослинні добавки, якістьТоварознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавкамиMonograph