Кайнаш, Алла ПетрівнаОфіленко, Наталія ОлександрівнаБурбак, Анатолій Миколайович2020-01-202020-01-202014https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6629Предмет дослідження в статті – види паковання м’ясних продуктів. Мета досліджень – охарактеризувати сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясопродуктів з метою визначення найбільш оптимального. Для досягнення поставленої мети було використано аналітичні методи дослідження, в результаті яких наведена характеристика полеолефінових плівок, полівініліденхлоридних й комбінованих термоформованих паковальних матеріалів, бактерицидних матеріалів на основі гігієнічно безпечних латексів, що використовують для паковання м’ясних продуктів.термін зберігання, м'ясо птиці, плівкові матеріали, вакуумне паковання, модифікована атмосфераСучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктівArticle