Воронько-Невіднича, Тетяна ВікторівнаКозленя, Карина ОлександрівнаБаруздін, Артем Андрійович2019-02-132019-02-1320182519-2868https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2242Воронько-Невіднича Т. В. Особливості конкурентоспроможності малих аграрних підприємств Полтавської області [Електронний ресурс] / Т. В. Воронько-Невіднича, К. О. Козленя, А. А. Баруздін // Інфраструктура ринку. – 2018. – № 15. – С. 96-100У статті розглянуто основні аспекти конкурентоспроможності малих аграрних підприємств. За допомогою SWOT-аналізу виявлено сильні та слабкі сторони, можливості та загрози суб’єктів господарювання. Визначено вплив малих підприємств для економіки країни. Зокрема, з’ясовано, що високий рівень конкурентоспроможності таких господарств виконує низку важливих функцій, які покращують загальний економічний стан на ринку. Досліджено чинники, що знижують рівень конкурентоспроможності малих підприємств, спричиняють збитковість їх господарської діяльності тощоuk-UASWOT-аналізконкуренціяконкурентоспроможністьконкурентні перевагиконкурентна боротьбааграрний сектор економікиОсобливості конкурентоспроможності малих аграрних підприємств Полтавської областіFEATURES OF COMPETITIVENESS OF SMALL AGRARIAN ENTERPRISES OF POLTAVA REGIONArticle