Піщаленко, Марина АнатоліївнаТокарев, А. В.Чегренець, В. Ю.2024-11-072024-11-072024-09-30Піщаленко М. А., Токарев А. В., Чегренець В. Ю. Сортові якості насіння як вирішальний фактор при вирощуванні екологічно чистої овочевої продукції. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 верес. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 151–153.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17619Першою культурою в Україні, вирощуваної в захищеному грунті, був огірок, який є однією з найпоширеніших і найчастіше вживаємою в їжу населенням овочевою культурою. Він - провідна культура захищеного грунту, як за площами, так і за обсягом виробництва. Вирощування огірків в закритому грунті дозволяє зробити їх споживання в свіжому вигляді протягом року більш тривалим, ніж багатьох інших овочів. Висока значимість цього продукту підтверджується стабільним попитом.ukНасіннясортові якостіовочева продукціявирощуванняекологічно чиста продукціяСортові якості насіння як вирішальний фактор при вирощуванні екологічно чистої овочевої продукціїThesis