Будник, Ніна ВасилівнаХавайба, Владислав Володимирович2020-01-222020-01-222018-10-31https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6701Розглянуто можливість використання борошна та шроту із амаранту в технології виробництва ліверних ковбас. Розроблено рецептури ковбас субпродуктової групи, збагачених рослинними добавками. Доведено доцільність використання амарантового борошна з метою підвищення харчової та біологічної цінності ліверних ковбас. Хавайба В.В., Будник Н.В. Використання рослинних добавок в технології виробництва ліверних ковбас. Актуальні питання технології про-дукції тваринництва: збірник статей за результатами ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції: Полтава, 2018 С. 194 -200Біологічна цінність, ліверні ковбаси, рослинний білок, амарантове борошно.ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЛІВЕРНИХ КОВБАСArticle