Лепіско, Ярослав ЮрійовичЛевченко, Юлія Вікторівна2024-01-162024-01-162023https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16291Лепіско Я., Левченко Ю. Регулювання конструктивних параметрів обладнання для первинної переробки молока. Сollective thinking: unifying scientific approaches in multifaceted research : coll. of abstracts of ІІI Int. sci. and pract. conf. (Amsterdam, November 29 – December 01, 2023). Amsterdam, Netherlands : International Science Unity, 2023. P. 245–247.До пріоритетних напрямків розвитку агропромислового сектору країни входить налагодження високопродуктивних технологій виробництва та переробки продуктів тваринництва, зокрема молока, особливо на підприємствах первинної переробки. Коров'яче молоко – це харчовий продукт, що швидко псується. При затримці його очищення та охолодження відбувається зниження його якості через розмноження шкідливих для організму людини бактерії.ukПервинна переробка молокаобладнанняконструктивні параметриРегулювання конструктивних параметрів обладнання для первинної переробки молокаThesis