Кузьменко, Лариса Михайлівна2023-01-312023-01-312022https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14541Кузьменко Л. М. Практична підготовка як обов’язковий компонент освітньої програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва у забезпеченні загальних і фахових компетентностей. Матеріали 53-ї науково-методичної конференції викладачів і аспірантів «Сучасні освітні технології та інноваційні методики навчання в підготовці здобувачів вищої освіти: досвід та перспективи» (м. Полтава, 23-24 лютого 2022 року). Полтава : ПДАУ, 2022. С. 205–207.Практична підготовкакомпонент освітньої програмиПрактична підготовка як обов’язковий компонент освітньої програми технологія виробництва і переробки продукції тваринництва у забезпеченні загальних і фахових компетентностейThesis