Семенов, Анатолій ОлексійовичХарак, Руслан МиколайовичСеменова, Наталія Володимирівна2023-05-062023-05-062023-04-20Семенов А. О., Харак Р. М., Семенова Н. В. Використання електротехнічних пристроїв ультрафіолетового випромінювання для знераження продуктів харчування. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р.). Полтава, 2023. C. 136–139.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15025В даний час існування різних методів і способів знезараження сипучих харчових продуктів і сировини для них дозволяють повною мірою досягти позитивних результатів при знищенні мікроорганізмів будь-якого виду, не лише вегетативних, але і спорових форм бактерій та іншої мікрофлори в харчовій промисловості [1].otherЕлектротехнічний пристрійультрафіолетове випромінюваннязнераженняпродуктb харчуванняВикористання електротехнічних пристроїв ультрафіолетового випромінювання для знераження продуктів харчуванняThesis