Воронько-Невіднича, Тетяна ВікторівнаАфанасьєва, Анна Валеріївна2021-01-302021-01-302020-11-17УДК 330.15:334.723https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/9763Загальновідомо, що джерелом та чинником конкурентоспроможності суб’єкта підприємницької діяльності є його конкурентні переваги. Специфіка сільського господарства як виду економічної діяльності, рівень конкуренції на ринку, значна кількість та різноманітність форм господарювання підприємств визначають особливості сутності поняття «конкурентоспроможність», джерел та чинників конкурентних перевагконкурентоспроможністьпідприємствоагропродовольча сфераконкурентні перевагиОСОБЛИВОСТІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА АГРОПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИThesis