Оборонова, А. В.2024-02-072024-02-072023Оборонова А. В. Редька олійна затрати, вирощування та способи застосування : матеріали студ. наук. конф. (м. Полтава,15-16 трав. 2023 р.). Полтава : РВВ ПДАУ, 2023. Том ІІ. С. 74–76.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16669Редька олійна це цінна сільськогосподарська культура. ЇЇ використовують при виробництві різноманітних кормів, макухи, технічної олії, та шроту. Ця культура має ряд позитивних цінностей та особливостей: швидким дозріванням, високим коефіцієнтом розмноження, всі процеси вирощування механізовані. При різних строках сівби, з ранньої весни до другої половини серпня, можна отримати досить високий врожай. Насіннєва продуктивність редьки складає 20-25 ц/га. Вміст олії у насінні становить 40-50%, а в макусі – 10%. Вміст білка, збалансованого за всіма незамінними амінокислотами, у насінні становить до 37 % [3].ukРедька олійназатративирощуванняспособи застосуванняРедька олійна затрати, вирощування та способи застосуванняThesis