Піщаленко, Марина АнатоліївнаУсенко, Сергій Сергійович2023-12-012023-12-012022Піщаленко М. А., Усенко С. С. Особливості впливу біопрепаратів при замочуванні на енергію проростання та схожість насіння огірків. Хімія, біотехнологія, екологія та освіта : зб. матеріалів VІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 16-17 трав. 2022 р.). Полтава, 2022. С. 229–232.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15514Першою культурою в Україні, вирощуваної в захищеному грунті, був огірок, який є однією з найпоширеніших і найчастіше вживаємою в їжу населенням овочевою культурою. Він - провідна культура захищеного грунту, як за площами, так і за обсягом виробництва. Вирощування огірків в закритому грунті дозволяє зробити їх споживання в свіжому вигляді протягом року більш тривалим, ніж багатьох інших овочів. Висока значимість цього продукту підтверджується стабільним попитом.ukБіопрепаратиогіркинасіння огірківенергія проростаннясхожістьОсобливості впливу біопрепаратів при замочуванні на енергію проростання та схожість насіння огірківThesis