Тюрікова, Інна СтаніславівнаБудник, Ніна ВасилівнаКайнаш, Алла ПетрівнаЮхно, Віктор Миколайович2025-11-032025-11-032025-10-15СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ НАПОЮ ВІТАМІНІЗОВАНОГО: пат. 160815, Україна: МПК A23L2/02 / І. С. Тюрікова, Н. В. Будник, А. П. Кайнаш, В. М. Юхно; володілець Полтавський державний аграрний університет. № u202400659; заявл. 08.02.2024; опубл. 15.10.2025. Бюл. № 42/2025.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19589Спосіб приготування напою вітамінізованого включає підготовку сировини, дозування харчових компонентів, їх змішування, розливання. На стадії змішування до соку морквяного додають мед, сік із хеномелесу та біологічно цінну добавку із перикарпію волоського горіха.ukСПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ НАПОЮ ВІТАМІНІЗОВАНОГОPatent