Кайнаш, Алла Петрівна2019-02-272019-02-272016978-966-184-232-7https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3783Кайнаш А.П. Товарознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованої / А.П. Кайнаш // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 22-23 березня 2016 р.) – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 187-190.Мета роботи – дати товарознавчу характеристику та провести оцінку якості капусти морської маринованої, що реалізується в торговельній мережі м. Полтава.uk-UAморська капуста, органолептичні показники, балова оцінка якості, фізико-хімічні показникиТоварознавча характеристика та оцінка якості капусти морської маринованоїThesis