Піщаленко, Марина АнатоліївнаСоляник, О.І.2019-02-282019-02-282018-04https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3851У країнах ЄС та у світі загалом стрімко поширюються органічне виробництво – цілісна система господарювання та виробництва харчових та інших продуктів, яка поєднує в собі найкращі практики і враховує збереження довкілля, рівень біологічного різноманіття, збереження природних ресурсів, застосування високих стандартів належного утримання тварин та методів виробництва, що відповідають певним вимогам до продуктів, виготовлених з використанням речовин та процесів природного походження.uk-UAорганічне землеробство, екологічно чисте виробництво, органічні продукти, екологічно чисті грунтиАГРОЕКОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВЕДЕННЯ ОРГАНІЧНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІThesis