Пешук, Людмила ВасилівнаБудник, Ніна ВасилівнаІванова, Тетяна Миколаївна2020-01-202020-01-202019-02-02ISBN 978-617-7669-29-5https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6639Пешук Л.В., Будник Н.В., Іванова Т.М. Використання вторинної рослинної сировини в технології м'ясних продуктів. Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / за ред. О.О. Горба, Т.О. Чайки, І.О. Яснолоб. Полтава: Видавництво ПП «Астрая», 2019. С. 205-212.Антиоксидантні властивості, кверцетин, ступінь окиснення м’ясних продуктів, кислотне число, перекисне числоВикористання вторинної рослинної сировини в технології м’ясних продуктів з антиоксидантними властивостямиMonograph