Поліщук, Анатолій АнатолійовичУсенко, Світлана ОлексіївнаШостя, Анатолій МихайловичШаферівський, Богдан СергійовичІльченко, Марія ОлександрівнаКузьменко, Лариса Михайлівна2025-02-102025-02-102024Вплив екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів на якість отриманої свинини / А. А. Поліщук, Г. О. Бірта, С. О. Усенко та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології. Т. 26, № 102. 2024. С. 3-8 DOI: 10.32718/nvlvet‐f10201UDC 636.4.084.421:636.33https://nvlvet.com.ua/index.php/foodhttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18010Проблеми насичення раціону людини і тварин білком вирішуються в напрямках харчових, медичних, соціально-економічних технологій, які забезпечують належний стан здоров’я, а також тривалість їх життя. Вирішення проблеми нарощування обсягів виробництва та використання білкових ресурсів спрямоване насамперед на забезпечення продовольчої проблеми країни. Це дося- гається збільшенням обє’мів виробництва білкових ресурсів за рахунок рослинної і тваринної сировини. Метою роботи було визначення ефективності впливу екструдованої сої та гороху на обмінні процеси у свиней та якість отриманої свинини.ukсоягорохзабійні якостісалоструктура раціонуобмінні процесиВплив екструдованих зернобобових культур у складі комбікормів на якість отриманої свининиArticle