Моргун ЛуїзаШелудько, Вікторія Миколаївна2024-02-122024-02-122023-12-13https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16764Моргун Л.В. Дослідження технології печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності. Мета кваліфікаційної роботи полягає в удосконаленні технології здобного пісочно-відсадного печива з використанням рослинної сировини підвищеної харчової цінності. Об’єкт дослідження - технологія здобного пісочно-відсадного печива підвищеної харчової цінності. За результатами досліджень удосконалено технологію здобного пісочно-відсадного печива підвищеної харчової цінності, розроблено рецептури виробів, досліджено показники якості виробів.Дослідження технології печива з використанням рослинної сировини підвищеної харчової цінності