Кайнаш, Алла ПетрівнаБудник, Ніна ВасилівнаКалашник, Олена ВолодимирівнаБородай, Анжела БорисівнаМороз, Світлана ЕдуардівнаКорсун, Андрій Володимирович2021-02-052021-02-052020-12-10№145350, МПК (2020.01) A23L 5/00 A23L 13/00https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/9982Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітей, що включає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку використовують гарбуз сорту "Ждана" з підвищеним вмістом β-каротину в сирому вигляді.Спосіб виробництва пельменів з бета-каротином для дітейСПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ З β-КАРОТИНОМ ДЛЯ ДІТЕЙPatent