Скрипник, Вячеслав ОлександровичЦесля, А.Молчанова, Наталія Юріївна2023-06-152023-06-152023-05Скрипник В. О., Цесля А. С., Молчанова Н. Ю. Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання і бізнес : Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 18 травня 2023 р. Харків, 2023. С. 212-213.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15088Скрипник В. О., Цесля А. С., Молчанова Н. Ю. Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання і бізнес : Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 18 травня 2023 р. Харків, 2023. С. 212-213.ukЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ АПАРАТІВ ДЛЯ ДВОСТОРОНЕНЬОГО ЖАРЕННЯ ПІД ТИСКОМ ДЛЯ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ ВЕЛИКОКУСКОВИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ КІСТКОЮ