Хмельницька, Євгенія Вікторівна2024-01-042024-01-042023-03-24978-966-184-441-3https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15945Хмельницька Є. В. Основні господарсько-біологічні та господарсько-цінні характеристики сортів яблук як додаткові ідентифікаційні ознаки. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х міжнар. наук.-практ. ін.-конф. (Полтава, 24 березня 2023 р.). ПУЕТ, Полтава, 2023. С. 111-113У Законі України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» наводиться таке визначення поняття ідентифікації: «Ідентифікація – процедура підтвердження відповідності органолептичних, біологічних, фізичних та хімічних параметрів і властивостей, специфічних для даного виду харчового продукту, тим параметрам і властивостям, які зазначаються при етикетуванні цього харчового продукту, а також процедура підтвердження загальновизнаної назви даного виду продукту, торговельної марки та/або комерційного (фірмового) найменування»ukПродуктідентифікаційні ознакиплідстроки достиганнясорти яблукОсновні господарсько-біологічні та господарсько-цінні характеристики сортів яблук як додаткові ідентифікаційні ознакиArticle