Шакалій, Світлана МиколаївнаОвсій, О. Б.2024-01-232024-01-232023https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16349Шакалій С. М., Овсій О. Б. Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листопада 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 60–63.Структурні показники врожаю дають можливість обґрунтувати механізм формування продуктивності культури. В сочевиці основними структурними показниками є кількість бобів, зерен і пагонів, маса 1000 зерен, вага рослин [1].Умови зовнішнього середовища та досліджувані технологічні прийоми вирощування сочевиці суттєво вплинули на генеративні складові структури врожаю культури. Одним з цих показників є кількість бобів на рослині [2].ukСочевицяформування врожаюнорма висівуФормування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висівуThesis