Шаферівський, Богдан СергійовичІльченко, Марія Олександрівна2024-06-172024-06-172023-11-03https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17301Шаферівський Б. С., Ільченко М. О. Вплив факторів на м’ясну продуктивність кролів. ІНТЕГРАЦІЯ НАУКОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ В ГАЛУЗІ ТВАРИННИЦТВА В ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ПРОСТІР : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та спеціалістів (3 листопада 2023 р. м. Полтава, Україна). Національна академія аграрних наук України, Інститут свинарства і АПВ НААН, Полтава, 2023. С. 137–140.На даний час кролівництво України є однією з перспективних галузей тваринництва, здатною при інтенсивному її веденні внести значний здобуток у забезпечення населення м’ясом. За комплексом показників м’ясо кроля – високоцінний дієтичний продукт для людей різного віку. У зв’язку з несприятливими екологічними умовами, які з року в рік загострюються, потреба в дієтичних продуктах, включаючи і кролятину, зростає. На це вказує збільшення виробництва і споживання цього виду м’яса в таких країнах як: Китай, Італія, Іспанія та Франція.ukкролівництвопородапродуктивні показникигібридипоказник забійного виходурівень рН м’ясабіологічна цінність м’яса кролівВплив факторів на м’ясну продуктивність кролівArticle