Скрипник, Вячеслав ОлександровичПономаренко, Богдан Геннадійович2023-06-152023-06-152023-04Скрипник В. О., Пономаренко Б. Г. Теоретичні аспекти кондуктивного сушіння м’яса. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р. Полтава, 2023. С. 84-86.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15092Скрипник В. О., Пономаренко Б. Г. Теоретичні аспекти кондуктивного сушіння м’яса. Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р. Полтава, 2023. С. 84-86.ukТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ КОНДУКТИВНОГО СУШІННЯ М’ЯСА