Тендітник, Володимир СергійовичБудник, Ніна ВасилівнаКайнаш, Алла ПетрівнаКодак, Тетяна СтепанівнаКравченко, Оксана ІванівнаНожечкіна-Єрошенко, Галина МиколаївнаСукманов, Валерій ОлександровичЮхно, Віктор МиколайовичМартусь, Валентина Василівна2022-09-222022-09-222019-02https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/12474Поєднання теоретичних знань з технології молока, м'яса, риби та ін. з практичними навичками виробництва продуктів з них в умовах лабораторій кафедри при проведені лабораторних занять та виконані кваліфікаційних робітСучасний підхід до виробництва м’ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академіїThesis