Шпилька, Микола МиколайовичЩербак, Оксана Володимирівна2019-11-292019-11-292019Шпилька М. М., Щербак О. В. Удосконалена технологія переробки зерна жита в борошно підвищеного виходу. Інноваційні аспекти системи безпеки праці, захисту інтелектуальної власності : матеріали IV всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 28-29 берез. 2019 р.). Полтава : ПДАА, 2019. С. 153-155.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6255На основі попередніх досліджень встановлено, що за рахунок зміни параметрів, режимів подрібнюючих систем, розрідження сит для вилучення борошна, а також введення системи попереднього подрібнення зерна перед I драною, можливо знизити питомі енерговитрати на помел, збільшити вихід борошна та збагатити його цінними харчовими волокнами, вітамінами, мінеральними речовинами [1].технологія переробкизерно житаборошноУдосконалена технологія переробки зерна жита в борошно підвищеного виходуThesis