Піщаленко, Марина АнатоліївнаСаєнко, А.2025-05-012025-05-012025Піщаленко М., Саєнко А. Вплив фізіологічних особливостей рослин ріпаку на ступінь пошкодження його комплексом фітофагів. Актуальні проблеми сучасної науки: теоретичні та практичні дослідження молодих учених : матеріали ІІІ всеукр. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 14-15 квіт. 2025 р.). Полтава, 2025. С. 82–84.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18827В овочівництві відкритого грунту ріпак є однією з основних олійних культур. В даний час для забезпечення населення цією цінною за своїми поживними властивостями продукцією необхідно орієнтуватися на сучасні високоефективні технології обробітку, які дозволяють отримувати високі стабільні врожаї. Такі технології включають всі сучасні елементи вирощування культури, де важливе місце займає захист рослин.ukРіпакфітофагипошкодженняфізіологічні особливостіВплив фізіологічних особливостей рослин ріпаку на ступінь пошкодження його комплексом фітофагівThesis