Будник, Ніна ВасилівнаКайнаш, Алла ПетрівнаБобошко, Сергій ОлексійовичСахарова, Ольга Іванівна2020-01-212020-01-212019-10ISBN 978-617-7669-49-3https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6643Будник Н. В., Кайнаш А. П., Бобошко С. О., Сахарова О. І. Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктів. Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва : колективна монографія /за ред. О. В. Калашник, Х. З. Махмудова, І. О. Яснолоб. Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2019. С. 132-137.жирові купажі, пророслі зародки пшениці, біологічна цінність, яловичина,бланшована, паштети субпродуктові.Перспективи використання рослинної сировини та купажованих жирів в технології м’ясопродуктівMonograph