Федірець, Олег Володимирович2024-10-072024-10-072024-06-30Федірець О. В., Шендерівська Л. П., Селезень О. М. Фінансовий аналіз інноваційно орієнтованих підприємства агропродовольчих соціально- економічних систем в умовах ринкового ціноутворення. Актуальні проблеми економіки. Київ, 2024. № 6 (276). С. 23-33 URL: https: //eco-science.net/wp-content/uploads/2024/06/6.24._topic_Oleg-Fedirets-Lina-Shenderivska-Olena- Selezen-23-33.pdf DОІ: 10.32752/1993-6788-2024-1-276-23-33https: //eco-science.net/wp- content/uploads/2024/06/6.24._topic_Oleg-Fedirets-Lina-Shenderivska-Olena- Selezen-23-33.pdfhttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17523Економічний розвиток інноваційно орієнтованих підприємств агропродовольчих соціально-економічної систем в умовах ринкового ціноутворення характеризують такі тенденції: відбувається зростання в цілому обсягів виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів, зокрема м’яса свиней, свійської птиці та консервів з них, овочів, олії соняшникової, молока рідкого, круп, мінеральної води негазованої, сигарет; зростання з розрахунку на одну особу. В Україні зросло виробництва таких харчових продуктів і напоїв: м’яса свиней та свійської птиці, овочів консервованих, олії соняшникової, молока рідкого, масла вершкового, води мінеральної негазованої.ukфінансовий аналізінноваційно орієнтовані підприємстваагропродовольча сферасоціально-економічні системиринкове ціноутворенняФінансовий аналіз інноваційно орієнтованих підприємства агропродовольчих соціально- економічних систем в умовах ринкового ціноутворенняArticle