Юхно, В. А.Юхно, Віктор Миколайович2024-03-182024-03-182018-05-16https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17021Юхно В. А., Юхно В. М. Основні поняття та визначення якості й безпечності харчових продуктів. Збірник наукових праць професорсько-викладацького складу академії за підсумками науково-дослідної роботи в 2017 році : матеріали наук.-практ. конф. (Полтава, ПДАА, 16-17 травня 2018 року). Полтава : РВВ ПДАА, 2018. С. 287-289Однією з першочергових задач у харчовій технології є організація контролю технологічного процесу та керування якістю й безпекою харчової продукції. Харчові продукти – це складні за структурою багатокомпонентні системи, якість яких залежить від властивостей сировини й сукупності видозмін у її складі й структурі під час технологічної обробки й наступного зберігання. У зв’язку з цим дуже важливим є одержання інформації про природу процесів, що формують якість харчових продуктів на різних стадіях їх виробництва й зберігання.ukхарчові технологіїхарчові продуктисировинаякість харчових продуктівбезпека харчових продуктівОсновні поняття та визначення якості й безпечності харчових продуктівArticle