Богодиста Д.М.2025-04-022025-04-022024https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18676Богодиста Д.М. Аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавської області: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2024. 68 с.аналіз технології виробництва свинини і визначення зоотехнічної та економічної ефективності відгодівлі молодняка свиней до різних вагових кондицій у ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавської області.ukАналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавської областіLearning Object