Войтенко, Світлана ЛеонідівнаТендітник, Володимир СергійовичРибалка, Микола МарковичВасильєва, Ольга ОлександрівнаБердник, Василь ПетровичДержговський, Олексій ОлексійовичПетренко, Сергій Микоалайович2019-02-152019-02-152013978-617-633-052-3https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2461У посібнику узагальнено досягнення науково-технічного прогресу й детально розкрито прогресивні технології виробництва молока, яловичини, свинини, м'яса і яєць птиці, які слід впроваджувати сільськогосподарським підприємствам для забезпечення рентабельності виробництва продукції тваринництваuk-UAтехнологіясвинарствоскотарствоптахівництвоТехнологія продукції молочного і м'ясного скотарства, свинарства та птахівництваBook