Тендітник, Володимир СергійовичБудник, Ніна ВасилівнаКайнаш, Алла ПетрівнаКодак, Тетяна СтепанівнаКравченко, Оксана ІванівнаСукманов, Валерій Олександрович2020-01-232020-01-232019-02-25https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6707Тендітник В.С., Будник Н.В., Кайнаш А.П., Кодак Т.С., Кравченко О.І., Сукманов В.О. Сучасний підхід до виробництва м"ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академії. Сучасний підхід до викладання навчальних дисциплін в контексті підвищення якості вищої освіти : збірник матеріалів 50-ї науково - методичної конференції викладачів і аспірантів : Полтава ПДАА, 2019. С. 204-205Функціональні домішки, інноваційні технології, кунжут, мед ,ванілін.Сучасний підхід до виробництва м"ясо-молочної продукції в контексті підвищення якості освіти зі спеціальних дисциплін в умовах навчальних лабораторій академіїThesis