Будник, Ніна ВасилівнаКлименко, Михайло Миколайович2020-02-082020-02-082007https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/7300Проаналізовано можливість використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів, наведено результати гістологічних досліджень модельних фаршів та готових ковбасних виробів з різним вмістом кісткової пасти. Будник Н.В., Клименко М.М. Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення. Обладнання та технології харчових виробництв. 2007. Т.1, №17. С. 92- 98.Модельні ковбасні фарші, кісткова паста, варені ковбасні вироби, кісткові включенняВивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначенняArticleББК 36