Кайнаш, Алла ПетрівнаНазаренко, Валентина ОлексіївнаОфіленко, Наталія Олександрівна2020-01-212020-01-212017Index Copernicus (ICV 2015: 42.93; 2016: 56.48)https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6682Мета дослідження полягає у проведенні порівняльного аналізу сенсорних характеристик плавлених сирів українського асортименту. Доведено доцільність застосування методу профілювання для виявлення складових поліпшення або погіршення сенсорних показників із метою підвищення якості плавлених сирів.органолептичні властивості, сенсорні характеристики, балова оцінка, дескриптори, дескриптивний методАналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методуArticleGiobal Impact Factor (2013: 0.514; 2014: 0.604; 2015: 0.722)