Воронько-Невіднича, Тетяна ВікторівнаСугак, Роман Вікторович2020-01-312020-01-312019-03-29https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6883Найбільший вплив на конкурентоспроможність аграрних підприємств здійснюють наступні фактори: ресурсний потенціал; фінансове становище; спеціалізація та диверсифікація виробництва; організація діяльності; кон’юнктура ринку сільськогосподарської продукції. В сучасних умовах пріоритетними для забезпечення конкурентоспроможності аграрних підприємств є їх державна підтримка; надходження інвестицій, впровадження інновацій тощо.конкурентоспроможністьаграрне підприємстворозвитокСКЛАДОВІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВThesis