Маркіна, Ірина АнатоліївнаБольшакова, Євгенія Леонідівна2019-02-212019-02-212018https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3047Маркіна І. А. Прийняття управлінських рішень на м’ясопереробних підприємствах із ризиковою стійкістю: концептуальний підхід / І. А. Маркіна, Є. Л. Большакова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: «Міжнародні економічні відносини та світове господарство». – 2018. – №21. – С. 20-27. (0,61 др.арк., з них автору належить 0,31 друк. арк.).Особливості функціонування вітчизняних м’ясопереробних підприємств в Україні розглядаються у статті в контексті ризикової стійкості. Авторами ставиться і вирішується завдання узагальнити концептуальні особливості прийняття управлінських рішень у контексті ризикової стійкості підприємств для подальшого вдосконалення методич- ного забезпечення.uk-UAстійкістьстійкий розвитокризикова стійкістьм’ясопереробні підприємстваприйняття управлінських рішеньПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ НА М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ІЗ РИЗИКОВОЮ СТІЙКІСТЮ: КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ ПІДХІДArticle