Сочка, І. В.Кузьменко, Лариса Михайлівна2024-01-292024-01-292023-05-15УДК: 637https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16424Сочка І. В., Кузьменко Л. М. Інноваційні технології кисломолочного сиру : матеріали студ. наук. конф. (м. Полтава, 15-16 травня 2023 р.). Том ІІ. – Полтава: РВВ ПДАУ, 2023. С. 119-122Харчування відноситься до найважливіших чинників навколишнього середовища, які безпосередньо протягом усього життя впливають на організм людини, визначають здоров'я нації, її потенціал та перспективи розвитку. Повноцінне харчування забезпечує правильну діяльність фізіологічних систем організму і є гарантією поліпшення здоров’я на оптимальному рівні шляхом профілактики багатьох захворюваньukкисломолочний сирмолочна промисловістьсировинна базатехнологія сирного продуктухарчова цінністьІнноваційні технології кисломолочного сируArticle