Кайнаш, Алла ПетрівнаБудник, Ніна ВасилівнаНазаренко, Євгеній Андрійович2022-01-102022-01-102021-03-24https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/11454Мета роботи – здійснити оцінювання якості січених м’ясних напівфабрикатів оздоровчого призначення. Результати оцінювання якості січених м’ясних напівфабрикатів підтвердили доцільність використання обраних рослинних добавок, які дозволять збагатити котлети бета-каротином, йодом, харчовими волокнами та іншими речовинами та рекомендувати їх до категорії оздоровчого призначення. Враховуючи отримані результати, в подальших дослідженнях доцільно визначити термін зберігання розроблених січених м’ясних напівфабрикатів оздоровчого призначення.січені мясні напівфабрикати, рослинні наповнювачі, оздоровче призначенняОцінювання якості січених м’ясних напівфабрикатів оздоровчого призначення.ThesisУДК 330.15:334.723 ББК 65.291.5