Шелудько, Вікторія МиколаївнаЯременко, М. М.2024-01-182024-01-182023-12-19УДК: 664:001.895https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16314Шелудько В. М., Яременко М. М. Використання рослинної сировини в технології Брауні. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 19 грудня 2023 р.). Е-видання ПДАУ, Полтава, 2023. С. 140-142Сьогодні перед галуззю харчової промисловості виникає декілька ключових завдань. Серед них - створення продукції, яка б задовольняла зростаючі очікування споживачів стосовно якості та різноманітності продукції, залишаючи ціни на прийнятному рівні; вдосконалення технологій виробництва як традиційних, так і нових продуктів; впровадження передових технологій, спрямованих на збереження ресурсів та виробництво конкурентоздатної продукції; розробка нових продуктів, які відповідають останнім науковим вимогам у галузі харчування та інші. Наразі важливим є спрямування на ефективне використання сировини, передових знань у сфері харчування та сучасних методів впливу на складники їжі.ukтехнологія Браунірослинна сировинахарчова промисловістьпродуктиприготування брауніВикористання рослинної сировини в технології БрауніArticle