Кайнаш, Алла ПетрівнаБудник, Ніна ВасилівнаКайнаш, Атон Валентинович2023-02-082023-02-082022-11-04УДК 664.013.22:330.341.1](063) ББК 65.304.25-4я431 М34https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14617Встановлено, що використання водно-спиртового екстракту з плодів волоського горіха молочної стиглості у технології м’ясних напівфабрикатів в маринаді дає можливість збільшити вихід продукту; покращити органолептичні та технологічні властивості. Перспективою подальших досліджень є визначення хімічного складу готового продукту (шашликів) та встановлення терміну зберігання напівфабрикатів у маринаді.екстракт, волоський горіх молочної стиглості, мясні напівфабрикати в маринадіВИКОРИСТАННЯ ЕКСТРАКТІВ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ В МАРИНАДІThesis