Білявська, Людмила ГригорівнаБілявський, Юрій ВікторовичГроза, Юрій Вікторович2021-01-232021-01-232019-11-22https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/9485Використання альтернативних джерел енергії в умовах розвитку сільських територій : матер. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 22 лист. 2019). Полтава : РВВ ПДАА, 2019. С. 46-48.Кожний створений сорт має свої особливості. Вихід побічної продукції встановлюють за допомогою узагальненої оцінки енергетичного потенціалу біомаси. За даними науковців, енергетичний потенціал решток сої складає 3800 ккал/ кг. Розрахунки економічної та біоенергетичної ефективності підтверджують цінність біомаси сої у формуванні джерел відновлювальної енергіїсоя, сорт, потенціал, джереле енергії, рештки, перспективаПОТЕНЦІАЛ СОРТІВ СОЇ У ФОРМУВАННІ ДЖЕРЕЛ ВІДНОВЛЮВАЛЬНОЇ ЕНЕРГІЇThesis