Колєснік, Вячеслав ЛеонідовичКайнаш, Алла Петрівна2019-02-182019-02-182018-10https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2741Колєснік В.Л. Вдосконалення технології Адигейського сиру шляхом збагачення пряно-смаковими добавками / В.Л. Колєснік, А.П. Кайнаш // Матеріали ІІІ Всеукраїнської інтернет-конференції «Актуальні питання технології продукції тваринництва», 30-31 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – С.212-217.У статті визначена проблема розвитку галузі виробництва м’яких сирів в Україні. Проаналізовано сучасний стан ринку м’яких сирів в Україні. Представлена удосконалена технологія виробництва сиру Адигейського збагаченого пряно-смаковими добавками. Сир досліджено за основними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Вдосконалена технологія сиру Адигейського з пряно-смаковими добавками дозволить урізноманітнити асортимент м’яких сирів, які представлені на ринку України.uk-UAвдосконалення технології, м’які сири, якість, органолептичні та фізико-хімічні показники.ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ПРЯНО-СМАКОВИМИ ДОБАВКАМИArticle