Шаферівський, Богдан Сергійович2023-01-032023-01-032022-12-15https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/13692Шаферівський Б.С. Біотехнологічні підходи переробки пшеничних висівок в харчові продукти та добавки. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Полтава, 15 грудня 2022 р.). Полтава: ПДАУ, 2022. С. 59–62ферментні препаратиферментативний гідролізпробіотичні мікроорганізми,пребіотикипшеничні висівкибіотрансформаціяБІОТЕХНОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ПЕРЕРОБКИ ПШЕНИЧНИХ ВИСІВОК В ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ ТА ДОБАВКИThesis