Філоненко, Сергій ВасильовичКочерга, Анатолій АндрійовичКуценко, Олександр Михайлович2019-02-132019-02-132003https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2220Куценко О.М., Кочерга А.А., Філоненко С.В. Технічні культури.Навчальний посібник для проведення лабораторно-практичних занять та самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 6.130 100“Агрономія” всіх форм навчання. – Полтава. – 2003. – 180 с.У посібнику, відповідно до навчальної програми, розглянуті морфологічні і біологічні особливості технічних культур, висвітлена їх деталізована ботанічна характеристика. Ґрунтовно описані методики визначення якості рослинницької продукції та прилади, що для цього використовуються. Для студентів спеціальності “Агрономія” всіх форм навчання.uk-UAтехнічні культурицукрові бурякиботанічна характеристикаморфологічна будовакласифікаціяметодикатехнологічні якостісоняшникріпакрицинакартопляльонкоріандкминсафлоргірчицяхмільтютюнТехнічні культури.Навчальний посібник для проведення лабораторно-практичних занять та самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 6.130 100“Агрономія” всіх форм навчанняBook