Шакалій, Світлана МиколаївнаШевченко, О. С.2024-01-232024-01-232023https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16350Шакалій С. М., Шевченко О. С. Вплив біопрепаратів на показники структури ярого ріпаку. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листопада 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 43–45.У збільшенні виробництва рослинного жиру і кормового білка важливе значення має ярий ріпак. У процесі переробки насіння ріпаку безерукових і низькоглюкозинолатних сортів, можна отримати високоякісне рослинне масло, маргарин, майонез та інші продукти харчування.ukРіпак ярийбіопрепаратипоказники структуриВплив біопрепаратів на показники структури ярого ріпакуThesis