Пилипенко, Олександр ВолодимировичБілявська, Людмила Григорівна2024-02-152024-02-152023-11Пилипенко О. В., Білявська Л. Г. Біометричні показники насіння сортів сої та їх значення у насінництві. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листоп. 2023 р.). Полтава : ПДАА, 2023. С. 168–171.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16786Культурна соя [Glycine max (L.) Merr.] – унікальна й стратегічна для українського землеробства культура. Сою широко використовують у багатьох галузях. Попит на сою в Україні поступово зростає. Це сприяє збільшенню посівних площ і обсягів виробництва валової. Рослинний білок та жир є важливою частиною продовольчої безпеки країни [1-2]. Вони складають 20% світових запасів білку [3-4].ukСоясортбіометричні показникинасіннянасінництвоврожайочищенняБіометричні показники насіння сортів сої та їх значення у насінництвіThesis