Кайнаш, Алла ПетрівнаБудник, Ніна ВасилівнаКалашник, Олена ВолодимирівнаМороз, Світлана ЕдуардівнаРемізова, Надія Леонідівна2021-02-052021-02-052021-01-06№145763, МПК (2021.01) A23L 5/00 A23L 13/40 (2016.01)https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/9984Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку, що включає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку використовують цвітну подрібнену капусту в сирому вигляді, а на стадії приготування тіста додають сухе молоко в сухому вигляді.СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ М'ЯСО-РОСЛИННИХ ДЛЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУСПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ М'ЯСО-РОСЛИННИХ ДЛЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУPatent