Шелудько, Вікторія МиколаївнаНевкритий, М. М.2024-01-182024-01-182023-12-19УДК: 664:001.895https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16311Шелудько В. М., Невкритий М. М. Цільнозернове пшеничне борошно в технології печива «Мадлен». Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава, 19 грудня 2023 р.). Е-видання ПДАУ, Полтава, 2023. С. 145-147У кожної культури є власні традиції харчування, які формуються протягом історії. Сучасний процес адаптації національних страв з інших країн відбувається швидко. В Україні серед молоді зараз дуже популярні капкейки, маффіни, м'які вафлі, біскотті та інші види кондитерських виробів. «Мадлен» (фр. Madeleine) - бісквітне печиво невеликого розміру, яке зазвичай виготовляється у формі морських гребінців. Цей вид випічки є популярним у Франції та всій Європі і має стабільну популярність серед споживачів.ukтехнології печива «Мадлен»традиції харчуванняпроцес виготовленняцільнозернове борошнопюре гарбузаЦільнозернове пшеничне борошно в технології печива «Мадлен»Article