Шерстюк, Любов МиколаївнаНездойминога, Олена Євгеніївна2020-01-092020-01-092019978-617-7669-49-3https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6574У роботі досліджено особливості сучасного стану АПК України в частині виробництва різних видів аграрної продукції. Визначено деякі аспекти ефективності використання інформаційних технологій в сільському господарстві за кордоном та окреслено головні завдання щодо цифрового розвитку аграрного сектору згідно "Концепції розвитку цифрової економіки та суспільства України на 2018-2020 роки". Виділено фактори, які важливо враховувати при впровадженні цифрового сільського господарства. Окрему увагу приділено вивченню досвіду цифровізації землеробства. Досліджено можливості використання інноваційного продукту MyCrop та розробленого штучного інтелекту ET-Agricultural Brain. Розглянуто особливості використання сучасних інноваційних технологій у рослинництві та тваринництві, що може забезпечити створення конкурентних переваг вітчизняних агровиробників.цифрове сільське господарствоцифрове землеробствоінформаційні технологіїMyCropавтоматичне годування тваринрослинництвотваринництвоЦифрове сільське господарство: зарубіжний досвід та особливості впровадження й використання в УкраїніMonograph