Піщаленко, Марина АнатоліївнаКоваленко, О.2023-10-192023-10-192023Піщаленко М. А., Коваленко О. В. Аналіз впливу рівня інтенсивності хімізації на якість продукції цибулі ріпчастої. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена 90-річчю з дня народження професора Г. П. Жемели : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 верес. 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 92–94.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15334Нераціональне використання засобів хімізації може призводити до зниження якості та кількості одержуваної продукції. Виходячи з цього, при використанні інтенсивних технологій обробітку необхідний суворий контроль якості готової продукції овочевих культур.ukРівень інтенсивності хімізаціїякість продукціїцибуля ріпчастаАналіз впливу рівня інтенсивності хімізації на якість продукції цибулі ріпчастоїThesis